Het is zo ver! … Ik leer lezen!

Ohoh! Het vrouwtje zegt dat het moet gedaan zijn met dat meekijken in haar boek. Dat vindt ze niet leuk! Ze heeft een goed idee.  (Ja, dat gebeurt ook! :-)) Ze gaat me leren lezen en dan krijg ik mijn eigen stapeltjes papier, oei, sorry: boeken! Jaja, vrouwtje, ik ben slim genoeg, ik weet het. Dat zijn boeken! 😉

We beginnen bij het begin, zegt ze. Nu ja, wat anders? “Boekgewenning”? Dat ik boeken niet mag verscheuren zoals lege dozen? Wat flauw! Dat weet ik toch al lang? Ik raak geen boek of tijdschrift aan!

Dat is juist! Flinke meid. Kom nu maar hier bij ’t vrouwtje. Zit!

Aha, ze bedoelt dat we eerst gaan plaatjes kijken? Het vrouwtje leest voor: Op de boerderij. Ha, dat is bij Mano! Dat is interessant. Ik kijk flink en luister naar het vrouwtje. Ik word er moe van! 😉 Maar het is leuk en ik ben heel flink, zegt het vrouwtje! Ha! Wafwaf! Nu nog plikplokken ook? 😉

  1. Pingback: Learn me this… please, mum? | Every day an airedale: Kita

  2. Pingback: New business!… I’m in the letters-business! | Every day an airedale: Kita

  3. Pingback: Mum?… Library mum?… I need advice! | Every day an airedale: Kita

  4. Pingback: 23 april… Wereldboekendag = World Book Day = Journée mondiale du livre! | Every day an airedale: Kita

  5. Wat hebben de honden toch met boeken en lezen?! 🙂 Windhond Danny helpt kinderen in Engeland voorlezen, Kita leert lezen ;)… Super!!!

    • Ja, ze vond het leuk! En ze kijkt ook echt, heb ik de indruk, ze kan onvoorstelbaar fixeren op iets! Net Django nog heel even gezien in de wei! Pootje voor Django van Kita, en Kita-likjes voor jullie! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s