Aha, nog eens… op bezoek in de ‘koekenstad’!

Daar gaan we weer! Met gareeltje, dus in de auto? Neen? De tram! Helemaal tot in de metro en dan nog een eindje! Hier stappen we uit! Aha, het vrouwtje is echt heel flink vandaag: ze denkt er aan dat ik niet op de roltrap wil. Gaan we weer naar de meneer en mevrouw in de school? Neen, dus! Zeg, dit is wel een heel eind stappen. Wat een grote speelwei! Even trekken: mag ik nu los? Is dit geen stenen speelwei?

Kita, hier! Niet trekken! Zit!
Neen, dit is geen speelwei, dit is ’t Sint-Jansplein!

Vrouwtje doet een praatje met een andere mevrouw! Bon, we moeten nog verder: door de Pretstraat zegt het vrouwtje. Hahaha… wat een pret… 😉
We zijn er! Toch een school?! Door een gang, snel, naar een stenen speelwei. Kleinere stenen speelwei. Ha, hier werkt het vrouwtje. Het zit zo: mijn vrouwtje is de bibmevrouw in deze school, de bibmoe! En nu komt het vrouwtje iets brengen naar de andere bibmevrouw hier! Een fenomenale superschat is die bibmevrouw, zegt het vrouwtje! Ohla! Ik ben wel de schat, hé, vrouwtje!
Daar is ze! Ja, ze is inderdaad een lieve bibmevrouw! Plikplok doet het blinkend doosje! Iedereen op de foto: de bibmevrouwen en ik!

We vertrekken weer! Aan de stenen speelwei met al die bussen doen we een terrasje! Neen, voor mij geen aspergesoep, grrr. Nee, ook geen bolleke zoals die meneer daar! Ggrrrr. Het vrouwtje plikplokt weer met het blinkend doosje. Wat zegt ze nu weer? Sfeerbeelden voor een ict-fan? Begrijpen wie kan! Ikke niet… dutje doen… zzzzzzzzzz….

Eén reactie

  1. Pingback: Rain?!! Weekend?!!… Yihaaa! | Every day an airedale: Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s