Nieuw speeltje… oud spelletje!

Ha! Het vrouwtje bracht het nieuwe speeltje mee! Het oude, blauwe is weg, echt weg! Niet meer te vinden in het groene mandje van de flessen! 😦 Het vrouwtje kocht een nieuw, in een winkel waar ik nog nooit geweest ben, maar het vrouwtje zegt dat de meneer vindt dat een mooie airedale-dame (ik dus!) eens moet meekomen! 🙂

Dus: een nieuw speeltje. Daar oefenen mijn vrouwtje en ik ‘gooien-en-halen-en-lopen-en-dan-pas-brengen’ mee. Gewoonlijk. Vandaag is niet-gewoonlijk! Gitte en ik mogen met het nieuwe speeltje spelen! Ons oude spelletje! Wie trekt het hardst? Het vrouwtje van Gitte denkt dat het mooie ding niet lang zal leven! Maar de meneer van de winkel die ik niet ken, had gezegd dat het héééél sterk is. Die meneer van de winkel die ik niet ken, is slim want het speeltje is sterk! 😉

Misschien morgen weer? 😉

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s