Voor en na… maal twee!

In onze speelwei, daar staat mijn boom! Dat weet iedereen, het is mijn boom! 😉

Het vrouwtje zegt dat die boom een kraakwilg is. Dat snapte ik niet, maar nu wel! Mijn boom is gekraakt! De hoge stammen zijn een beetje naar  beneden gekraakt. En nu durf ik nog verder in mijn boom! Het is en blijft boven het hoofd van het vrouwtje, maar nu is ze toch een klein beetje minder bang, denk ik. 🙂 En nu kan ik alle hoge, kleine takken snoeien! Joepie!

Het vrouwtje heeft geplikplokt. Plaatjes van voor en plaatjes van na de kraak! En op die plaatjes ben ik te zien met jas en zonder jas! Hihihi. Ook voor en na! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s