Ik ook bibmevrouw?… Nee, vandaag ben ik kleuterjuf!

Het vrouwtje begrijpt er niks van, denk ik, maar ik moet even hééééééééél hard lopen! Zie je wel, ze gaan vertrekken langs het andere poortje! Snel, snel! Wafwafwaf! Snel!

Ha, hij heeft het nog gezien! Noa! Hier ben ik! Noa! Ja, hij komt terug, de kleuter van 15 weken! Dan kunnen we nog wat spelen! Zijn vrouwtje en de Noa-mensenpup komen ook terug! Gelukkig. Mijn vrouwtje is er nog niet, maar daar komt ze!

Het vrouwtje van Noa zegt dat Noa maar triest is zonder Kita in de wei! Hoor je dat? Kita, dat ben ik! Maar nu is Noa heel vrolijk, zegt zijn vrouwtje! Dat is omdat ik goed speel met Noa, ik ben een leuke kleuterjuf. Noa is een leuke kleuter!
Mijn vrouwtje heeft haar blinkend doosje bij en ze filmt! Dan kunnen de fans Noa ook zien, hé, vrouwtje?

Nu moet Noa naar bed, kleuterpups moeten nog veel slapen, hé vrouwtje?! Morgen weer! Dag Noa, tot morgen!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s