Sneeuw! Alweer!… Maar Gitte is terug!

Ik snap er allemaal niks van… Vrouwtje en baasje luisteren naar de radio: koudste 24ste maart sinds 1876, of zoiets. Veel sneeuw? Tot 10 cm? Jaja, dat snap ik wel! Gisterenmorgen alweer dat witte spul, overal! Dus in de wei hollen in het witte goedje! Helemaal alleen, er waren geen vriendjes! Ik klaag niet, mijn vrouwtje ook niet! 😉

Nadien mocht ik mee naar Meerhout. Daar was maar een heel klein beetje van het witte spul en we zaten binnen: ik weet niet goed hoe ’t vrouwtje het noemde: bush of zoiets!

Brunch! Kita! Brunch!

Nu ja, bushen deden ze! Het rook heel lekker en ik kreeg niks… euh, jawel: mijn eigen kauwbeentje.
Ik ben 3,5 uur heel braaf geweest, maar toen was ik het beu en heb ik nog een half uur een beetje lastig gedaan… een beetje maar, echt waar! Ik ging altijd rechtstaan en ik heb een beetje gejankt! 🙂

En vanmorgen? Nog van het witte spul, en lelijk bevroren! Maar joepie, Gitte is terug van Twisterhof! Eerst een robbertje judo – toen had het vrouwtje natuurlijk het blinkend doosje niet klaar – en later hebben we met de bal gespeeld (wel op de film!!). De bal van opa Lennox! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s