21 maart!… Ik ben twee jaar bij opa Lennox en de baasjes!

21 maart! Het begin van de lente. Daar is niet veel van te merken in Antwerpen… maar dat kan mij niet deren: donderdag komt de boekentas, en dus ook het vrouwtje, vroeg naar huis! En na de lunch gaan mijn vrouwtje en ik spelen… in de wei!

Kleine airedale-snotneus, weet je dat vandaag, 21 maart, de dag is dat je hier kwam wonen? Je zag zo zwart als ik, toen! Twee jaar geleden!

Hahaha, ik zwart? Neen, een airedale-lady is niet zwart! Zie je dat niet? Opa lennox, je weet er niks van, je wordt oud!

Heyla airedale-snotneus, niet te frank hé! Niet zo’n grote mond opzetten. Je weet toch tegen wie je spreekt, hé! Waaf! Je zag zwart! Bekijk de plaatjes van het vrouwtje maar eens!

Vrouwtje? Lennox zegt dat ik zwart zag toen ik hier kwam! Wat zegt ze nu? Plaatjes kijken? Opa Lennox goed geheugen? Geheugen, wat is dat? Zal wel bij oud worden horen… Plaatjes kijken van twee jaar? Jaja, ik kom! Kijken de fans mee, vrouwtje?

Vrouwtje zegt dat ze zich al niet meer kan herinneren hoe het leven was zonder mij in huis. Dat is lief, hé!

Ik kan het me nog wel herinneren, airedale-snotneus… : een pak rustiger!! 😉

 1. Hey Kita, ik herinner me nog heel goed toen jouw baasjes je gingen halen. Toen was je nog zo klein en jouw vrouwtje Patricia moest je nog van alles leren. Toen heb je haar veel slapeloze nachten bezorgd ;). Ik moet toch vaak aan die tijden denken want thuis heb ik ook zo iemand die toen, zoals jij, ’s nachts niet kon doorslapen.
  Heel mooie foto’s, trouwens! Ik zie hier en daar een paar bekende gezichten 🙂

  • Jaja, mijn vrouwtje zei toen soms dat ik net was als jouw mensenpuppy! Maar dat is lang geleden. Nu slaap ik elke nacht netjes 9 à 10 uren! Als dat niet flink is! 🙂 Pootje van Kita en likje aan de mensenpuppy!

 2. Hé Kita girl! Wow, alweer 2 jaar bij opa Lennox en jouw baasjes. Jij treft het maar want je hebt wel hele lieve baasjes en opa Lennox is ook best tof! Weet je wat zo gek was: toen mijn vrouwtje naar jouw puppie foto´s kreeg maakte ze allemaal rare geluiden. Zoiets als: oh, ah, ooh. Ik weet niet of het helemaal goed met haar gaat. Ze riep ook nog: ik wil ook weer … Nou, geen sprake van. Geen puppies aan mijn lijf-polonaise hoor. Ben tenslotte ook al bejaard. Maarre nu eens effe iets anders: weet je wel dat er op dit moment bij ons een vriendje van jou is ? Ja, ja, echt waar. De familie Boagerts met hun hond Gitte. Gaat je al een lichtje branden. Volgens hun spelen jullie altijd met elkaar. Ik vind het ook een leuke gezellige hond. Wil ik ook best mee spelen. Die suffe Twister verzet nooit een poot en als ik hem eens lekker spelenderwijs uitdaagt, dan krijg ik een grom en een grauw. Niets aan. Vrouwtje vind het trouwens superlief dat jouw vrouwtje ons vakantiehuisje heeft aanbevolen. Dus zeg maar gauw woef woef dank je wel aan jouw vrouwtje. Het is hier trouwens bere bere koud. Lijkt wel weer winter. Ik ga weer lekker voor het kacheltje liggen. Nou, tot woefs hè ! Groetjes van Anna van Twisterhof (en ook van vrouwtje en twissieboy).

  • Hai Anna, jaja, tijd gaat snel!!! Alweer twee jaar! En ja hoor, ik weet het wel dat één van mijn beste vriendinnetjes nu daar bij jou is! Ze is al een hele week niet in de speelwei! Nu ja, dan heb ik een rustig leven, want ze wil altijd eerst ee robbertje vechten!! Ze doet aan judo, Gitte. Alleen bij een ippon is ze tevreden, dus ik ga altijd maar snel op mijn rug leggen. Sssstt, niet vertellen, hé!
   Hier is het vandaag ook heel koud! Vooral de wind, zegt mijn vrouwtje!! Allez, woef ze daar! groetjes aan je vrouwtje en aan twister ook! Doei, pootjes en likjes van Kita!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s