Als ik groot ben… word ik tuinvrouw!

Hela, wat gaan we nu doen? Mijn roze deken gaat mee naar buiten? Niet naar het terras? Naar de straatkant? Ja, daar heb je mijn leiband ook… En een gekke schaar… Dit is wel heel raar.

Kom, Kita, we gaan het boompje snoeien.

Snoeien? Boom, dat ken ik. Snoeien? Wie of wat is dat nu weer? ’t Was te denken, mij maakt ze vast aan de andere boom, die met de Japanse bloempjes. Later toch, nu nog niet: zo lang schijnt de zon nog niet. Roze deken ernaast en ik moet flink gaan liggen. Waarom ook niet? Ik kan hier alles goed zien! Daar komt Duke voorbij. Ik moet natuurlijk blijven waar ik ben, dat weet je zo. 😦

En wat doet ze nu? Met die rare schaar bijt ze alle takken van de boom, mijn vrouwtje! Wat een heldin! Ze kan het ook, takken bijten! 🙂 Wat zegt ze? Moet ik die hele lange tak snoeien? Wat bedoelt ze? In twee bijten? Ah, maar dat is geen probleem! 🙂 Wel leuk: boompje snoeien. Als ik later groot ben, word ik tuinvrouw… of toch maar bibmevrouw? Dat was ook leuk, de bundeltjes een jasje aandoen, toen hielp ik ook! 😉

Jaja, vrouwtje, flink plikplokken, dan kunnen de fans zien dat ik ook kan snoeien en dat ik mijn vrouwtje flink help! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s