Nieuwe halsband… pfff… Don’t like this collar!

Het vrouwtje is een fan van de “wok”. Moet je mij niet vragen waarom of wat dat is, maar het is een grote pot met een lange staart. Daar kiepert het vrouwtje allerlei in uit een groot pak. Rond dat pak zit een karton!
Juist, ja: daar mag ik mee spelen, met dat karton! 🙂  Het vrouwtje hangt het karton altijd als een halsband rond mijn nek… Ze kan dan net tot 3 tellen en dan heb ik het karton los. Vandaag is ze daar met het blinkend doosje. Ze wil mijn 3-tellenkunstje filmen!
Ja maar, zo niet, ik wil een lange film… Zal eens wat komedie verkopen en gek doen! 😉 Geduld van ’t vrouwtje op, blinkend doosje werkt niet meer en floep: 1 ,2 , 3… karton is los!!! Hahaha… Volgende keer beter, vrouwtje!

My mum is a wok-fan! She likes cooking in the wok. She buys the food already a bit prepared, in a big box. Around the box is a ‘carton’. I like to play with that.  She likes to tease me and puts the carton as a collar around my neck. She can tell to three and than I got rid of it! Today she wants to film this!
This time, I’ll tease my mum and I’ll walk around with the collar… untill her patience is gone… She stops filming and then: 1, 2, 3… collar is gone! hahaha! 😉 I’ll do a better job next time, mum! 😉

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s