Uit de weg!… Oude knoken laten zich uitdagen!

Yes, yes… het vrouwtje gaat vandaag weer mee naar de speelwei! Opa Lennox en het baasje ook: het is wel ijzig koud, amaai! Oostenwind! Het heeft flink gevroren, alles is keihard! Het water is hard… Niet te drinken zo… pot van de tafel gooien! Wat zijn dat? Stukken water? Even aan likken…

Dan een robbertje dollen met de andere honden… ieieieiegh! Au! Dat doet pijn. Alle hondjes weg… Waar is mijn vrouwtje? Pikkel, pikkel… Vrououououwtje!!!! Kijk, mijn poooooot!

Kom eens hier. Ik zal eens kijken en een beetje wrijven op dat pootje. Flinke meid. Stap nu eens een beetje naast mij! Flinke meid!

Jaja, het is al klaar, ik kan weer stappen, maar ik loop nu toch maar even voorzichtig rond… En wat zie ik daar? Oei, Lucien, jongen, je gaat toch niet proberen mijn opa Lennox uit te dagen? Zie je wel? Hij wil niet! Oei, dat komt niet goed, opa Lennox gaat er tegenaan!
Aaaiaai, even gaan kijken… Geen hulp nodig? Niet moeien? Oké, ik ben al weg! Vrouwtje is er met blinkend doosje… Lucien wordt ook geplikplokt! 🙂
Jaja, vrouwtje, hier ben ik weer! Riep je? Ja, ik kan weer lopen, met dat pootje is het weer in orde… Maar zie je mijn opa Lennox (bijna 14 jaar, n.v.d.r.) en Lucien daar? Komt dat wel goed met Lucien? 😦 Weet hij wel dat opa Lennox de oudste en dus nog steeds”The boss” is? Ik blijf uit de buurt, hoor! 😉

Gitte, ook een ijsje???


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s