Kita… experte in voetmassage…

Vandaag naar de speelwei met het baasje, nog steeds… vrouwtje is nog altijd ziekjes. Ze mag ook nog niet vertrekken met de boekentas, heeft de dokter gezegd. Het vrouwtje slaapt veel en soms zit ze in de zetel beneden! Dan lig ik netjes bij haar en hou haar in de gaten! 😉

Weet je wat ik dan ook doe? Dan masseer ik haar pootjes, dat is goed om te ontspannen… ik ben daar heel goed in! Vrouwtje heeft het gefilmd met het blinkend doosje… ze moet dan lachen: pré-douche, zegt ze dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s