Boekentas thuis, vrouwtje in bed… wat een pech!

Boekentas is thuis… maar we doen geen leuke dingen, het vrouwtje en ik! Ze had het nochtans beloofd… ze zei altijd: in de vakantie!

Hoe komt dat nu? Het vrouwtje is ziek, het vrouwtje bleef vier lange dagen in bed… Griep, zegt ze altijd maar weer!
Opa Lennox en ik, we mogen niet in de slaapkamer en in de badkamer… verder mogen we overal, maar daar niet! Dat weten we best, hé opa?!

Maar nu glip ik af en toe toch tot aan het bed om kusjes te geven aan mijn zieke vrouwtje! De eerste keer gilde ze! Ze sliep vast toen ik mijn natte snuit tegen haar neus duwde. Aaaai! Nu ben ik van tactiek veranderd, ik duw eerst mijn snuit tegen haar schouder of haar arm, dan roept ze niet. Ze vindt het wel leuk. En als het baasje roept dat ik moet komen, verdwijn ik snel. Anders mag het volgende keer niet meer!

Kom vrouwtje, nu vlug weer bed in en rusten! 🙂 Ik zal een kusje geven! 😉

IMG_3856

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s