Erg! Jammer!… Tunnel weg!

Al een hele week lopen er oranje meneren rond in de speelwei. Ze komen daar werken! Wat doen ze nu? Onze tunnel gaat weg? Helemaal weg! Niet zo’n stukje ervan, nee, helemaal. En ginder ook al! Alle takken zijn weg! Misschien moeten we met alle vriendjes een pet-it-it (of zoiets toch!) organiseren.

De vrouwtjes en de baasjes hebben andere zorgen! Die vinden dat de draad niet hoog genoeg meer is! De grote honden kunnen er nu over springen, zeggen ze! En vlakbij is het fietspad en tien meter verder de Ring! De baasjes en de vrouwtjes moeten ook een pet-it-it beginnen, vind ik! Stel je voor dat Ernie erover vliegt, recht op een fietser! Dat kan toch niet, arme snelle Ernie! 😦

Neen, dus. Niks pet-it-it. Maar mijn vrouwtje tokkelt naar het vrouwtje van Duke (een grote vriend van mij, zie 10 juli 2012). Het vrouwtje van Duke is nu een VIP die zorgt voor alle dieren hier bij ons! Het vrouwtje van Duke regelt het wel: er komt een nieuwe draad, hoog genoeg! Als ik Duke zie, zal ik hem zeggen dat hij een heel lief vrouwtje heeft, mag ik niet vergeten!
Iedereen weer veilig! Vooral de fietsers op het fietspad en de auto’s op de Ring natuurlijk! Wij zijn altijd veilig, wij!! 🙂

En de tunnel? De tunnel zijn we kwijt! 😦 Maar de wei blijft! Dat wist het vrouwtje van Duke ook! Die weet wel veel! Dus de oranje meneren wisten er niet alles van: die zeiden dat de wei misschien parkeerplaats zou worden… 😦
Ha, neen, dus! 🙂 Een wei zonder tunnel? Geen verstoppertje meer! Aaai, oei, nu kunnen de baasjes ons altijd zien! 😦
Hollen dus! En spelen! 🙂

 

 

    • Hello Johng558, when you are on the blog, you scroll down all the way to the “bottom” of the page. There you can click on: Follow Everydayanairedale Kita.
      You also can give me a mailadres (PM at Facebook: Patricia Moons) and I’ll send you an invitation to follow. You will receive an e-mail every time I publish a new post.
      Greets from Kita and mum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s