Jarig!… Ik ben nu een flinke airedale-dame van twee jaar!

Wat zegt het baasje? Het vrouwtje laat thuis vandaag? Ja, ik zie het: de boekentas is er niet! Opa Lennox en ik eten brokjes en het vrouwtje is er nog steeds niet. We gaan buiten! Aha, we zullen naar de tram van het vrouwtje gaan… dan komt ze wel!
Neen, nog steeds geen vrouwtje!

Hoera! Daar is ze! Nu is het feest… jaja, ik ben jarig vandaag! Ik ben nu een flinke airedale-dame van twee jaar oud. Het vrouwtje maakt een kroontje en plikplokt veel. En nu? Party-time! Ik krijg een grooooooooooooooooooooote kluif! Yes, Yes, yes!

Snel in mijn huisje, dan krijg ik ze vlug! Oh, ik mag in de mand van opa Lennox… Mmmmmmm…

Daaaaaag, heb nu andere dingen te doen! 🙂

PS Féline, gelukkige verjaardag! Kreeg je ook zo’n kluif? 😉


  1. Lang zal Kita leven, lang zal Kita leven, lang zal Kita leven in de gloria, in de glooooooooooorieieieieiejaaaaaaaaaa, in de gloria! Hieperdepiep, HOERA !! Lieve Kita, van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag. Lieve knuffels van Jacqueline, Peter, Twister en Anna

    • Hey “Twisterhof”! Dag allemaal daar! Dank jullie wel voor al die wensen! Hoe gaat het met jullie? Hier is ales oké, ben beetje moe van ’t feest van gisteren en het logeren vorig weekend! 😉 Hou jullie goed daar! Knuffels, likjes en pootjes van Kita en ook van opa Lennox, bromt hij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s