Ik ben beroemd!… Euh, nu ja: mijn familie is beroemd!

Het vrouwtje zit aan het tokkelding. Ze denkt dat ik slaap omdat ik zo’n beetje piep en wat bibberpootjes heb… maar ik ben nu weer wakker! Het vrouwtje tokkelt dus en zegt: kijk eens aan, wat ik hier vind, dat is zeker familie van Kita!
Nu moet ik mijn oortjes spitsen: ik hoor mijn naam…

Jaja, en ze zegt iets over Nobody! Wie is dat? De overgrootvader van Funnygirl? Ha dat is mijn mama! Dat weet ik wel. En wat is dan een overgrootvader? Moeilijk!

Wat zit ze nu te vertellen? Nobody is de over-, overgrootvader van Kita? In 1995 was hij wereldkampioen? Heel beroemd dus! Hond, hond, hond… amaai!

Het vrouwtje tokkelt nog wat en ze vindt nog vanalles op het tokkelding! Ooooooooooooh, kijk daar! Een foto van mijn mama! Het vrouwtje vindt dat het net is of ik het ben! De meneer bij mijn mama is niet haar baasje, oh nee, dat zie ik heel goed. En mijn mama is ook nummer één!!

Op de andere foto staat mijn mama’s baasje: dat zie ik ook goed! Ik ken hem, ik mag er af en toe naartoe! Is het dan Nobody bij het baasje van mijn mama? Ja, hoor! Oh, en Nobody zit mooi stilletjes bij die mensenpuppy! Dat moet ik ook als er zo’n kleine mensenpups in de buurt zijn! Is dus niet alleen een koppigheidje van mijn vrouwtje… 😉 Wat? Staat dat in een boek? Een boek dat Woef heet?

Een tijdschrift, Kita, een tijdschrift!!!

Zeg, het is een bundeltje papier, hé! Veel baasjes lezen dat! Dus ik ben beroemd! Euh, nu ja, mijn familie van ’t Asbroeck is heel beroemd! Vrouwtje, ik toch ook een beetje? Met al die fans?

Ja, hoor, Kita! Kijk eens: hier een foto van je opa. Niet in het tijdschrift, wel op internet!

En dat is echt mijn opa! Ja, mijn echte opa: opa Desmond! Dat is een supermooie airedale zeggen de baasjes altijd. Ook beroemd, hij heeft ook veel prijzen gewonnen!
Vrouwtje, kun je dat eens tokkelen, naar alle fans? Dat ik zo beroemd ben? 😉

 1. Hoi Kita en Patricia,
  Op het Airedale forum hebben we elkaar ontmoet en sindsdien lees ik je verhalen! 😉
  Onze Amar is van juli 2011, dus Kita is iets ouder?
  Ik lees net over Nobody van ’t Asbroek en zie die prachtige foto’s! Leuk om te lezen!
  Want Nobody van ’t Asbroek (en ook Sundance) is ook een over- over-grootvader van Amar!! 😉
  Prachtig om de foto’s te zien en dank je wel!!
  Pootje van Amar en zwaai van mij.

  • Hey Amar en Ria! Ja, Kita wordt vandaag 2 jaar! Die jarige zullen we vanavond vieren!! Dat zal je straks of morgen hier wel lezen… In mensentaal zeggen we dan: wat is de wereld klein! In airedaletaal wordt dat: gggrrrwafwafwafwaf! Groetjes, Patricia
   Hoi Amar, Zeg joh, wij zijn nog verre familie van elkaar! leuk! Ik heb ook een zus in Brasschaat, die heet Féline, die zie ik soms! Misschien willen de vrouwtjes in de zomer wel eens afspreken? Likjes en een paar pootjes van Kita!
   Daaaaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s