Opa Lennox en ik?… We gingen logeren!

Donderdagavond mocht opa Lennox ook mee, het vrouwtje gaan halen in dat andere l@nd. En toen? Toen reden we niet naar huis! We reden naar de logeermevrouw! Jippie! Opa Lennox, nu wordt het leuk! Je zal het zien! Mijn opa Lennox was hier nog nooit! Aaai, oei, hij weet nog niet dat daar ook katten wonen. Niks zeggen, zullen wel zien wat dat geeft!

En of we ons amuseerden terwijl de baasjes in Utrecht waren! Zorah kwam ook! Zorah en ik, wel, wij kennen er wat van! Zorah is mijn blinde vriendinnetje, dus ik leg het uit wat ik doe, en zij doet mee!

De koude kast even te lang open? Niemand ziet het? Oké, ik rits een pannenkoek uit het pak! Zorah eet natuurlijk mee! En wat vind ik hier? Een zak kattenbrokjes? Zorah, kom hier, snoepen! Ja, toen was het ineens stillekes! En ik heb met mijn poten op de kast gestaan! En ik heb in de zetel gelegen! En Zorah en ik hebben veel binnen en buiten gelopen. Oh ja, en we hebben ook een beetje rijst gesmuld.
En we zijn ook in de wei geweest! De grote wei en de kleine wei! Opa Lennox ook! En strafst van al? Opa Lennox deed of er geen katten waren! Nu zeg, waarom wil hij er dan buiten altijd achter lopen? Dat snap ik niet. Ik probeerde wel met de poes te spelen en kreeg een fikse klap op mijn kop van haar poot. 😦 Heb de kat niet meer bekeken!
De logeermevrouw heeft het allemaal verteld aan het vrouwtje!;-)

En nu is het zondag en zijn we weer thuis! We zijn heel moe van onze drukke vakantie en dus? Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz… allebei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s