Net geen twee… deugnieterij kan dus nog! ;-)

Joepie! Ik krijg zo’n lekker rundsoor! Hoera, snel in de bench! Mooi liggen… Ja, ik ben een flinke airedale-dame. Meteen beginnen kauwen! Het vrouwtje gaat even weg, ik moet flink zijn! Ja, ik kauw flink op mijn oor! Njammie!
Ben nu toch bezig, tiens, hoe zou het vetbed smaken? Oor is op, zal wat aan dat deken bijten. Is ook werk aan… Heu!! Vrouwtje is daar!

Aaaaai, hond, hond, hond! Dat is niet goed! Vrouwtje beetje flink boos! Ja, het knauwen was leuk, maar ’t was niet lekker, dus de stukken vetbedrand liggen nog in de bench! Ze ziet het dus meteen! Oeioei. Nu ja, ik ben nog net geen twee jaar, ik mag nog gekke dingen doen! Haha! 🙂

Volwassen of niet, ik denk dat jij eeuwig deugniet blijft!!!

Vetbed vergeten… we gaan buiten, een wandeling in ’t park. Gek meneertje! Helemaal wit en zonder benen!! Staat te hoog, ik kan er niet bij! Wie gaat nu boven op een stapel stokken staan?! Zo kan ik geen pootje geven! Mag natuurlijk niet springen, zal ik maar niet doen… vrouwtje is al boos geweest vandaag… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s