Bravo, Kita!… Bravo!

Ja, het is me wat! Al de hele ochtend lopen we met ons allen achter elkaar aan om dat speeltje vast te krijgen! Niet gemakkelijk allemaal! De vrouwtjes moeten lachen, erg lachen! Al twintig minuten proberen we dat ding af te pakken, maar Sammy verdedigt het wel flink, amaai!

Wie niet groot is, moet slim zijn. Wie niet sterk is, moet ook slim zijn! En wie een beetje bang is en dat ding niet durft te pakken, nu ja, die moet ook slim zijn! En ik ben een airedale-dame, ik behoor slim te zijn!! Hoe zullen we dit varkentje eens wassen? (Het speeltje is een varkentje, n.v.d.r.)

Lucien zorgt voor een beetje afleiding, want die wil het speeltje ook. Hij duwt Sammy opzij en uit de weg om het te kunnen pakken! Snel, snel, ik ben sneller! Slim, hé, van mij! 🙂

Bravo, Kita! Flinke meid! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s