Yihaaaaaa!… Nog meer sneeuw!

Wat zegt ze, mijn vrouwtje? Nog eens naar de wei? Eerst in ’t park gaan kijken? Wat is er aan de hand?
Ja, ik zie het al! Alles is weer helemaal terug wit. En de baasjes van de andere huizen scheppen al dat wit van het voetpad. Zal mijn baasje seffens ook wel doen! 🙂

Oh, vrouwtje, hoe erg! Kijk nu toch eens! De eendjes hebben bijna geen plaats meer om te zwemmen! Waar is al dat water naartoe? Ocharme mijn eendjes…

En nu weer naar de wei! Vrouwtje, er is een echte sneeuwhond! Kijk! Zijn baasje zegt dat hij Arkan heet. Leuk om te spelen, hé Arkan, in deze sneeuw! Geen zin?

Joepie, daar is mijn opa Lennox ook, met het baasje! En daar is Dixie! Nee, niet grote zwarte Dixie! Dixie, de Welsh terriër. Die moet wel dringend naar de kapper zeg, pffff! En neen, ik ben geen grote Welsh, ik ben een echte airedale-dame! Alsjeblieft, zeg, dat verschil zie je nu toch wel! Vrouwtje, leg het nog eens uit! Ik ben een a-i-r-e-d-a-l-e!

En nu zijn we weer thuis, alle ijs is van de pootjes en ik? Ja, ik ben zo moe dat ik onmiddellijk slaap… zzzzzzz…

 

    • Hello BabyRocketDog and Hootie, nice to meet you to! My mum and I are very proud with your compliments: thank you so much! CU soon again here! I tell a story very often and my mum makes the pics and the films! 😉 Smooches, Kita!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s