Vierde dag sneeuwpret… In black and white!

Nog altijd sneeuw! Gitte en ik doen “touwtje trek”, dit oranje speeltje zal niet lang leven…  😦  Sammy doet ook mee… ’t Vrouwtje plikplokt alweer! 🙂 Voilà, zie je wel! De bal is er al uit! Met die gele bal speel ik dan wel verder.

Het vrouwtje maakt er een plaatje van voor bovenaan het verhaaltje… mag poosje blijven staan, zegt ze. Beetje wartaal… ik snap er niks van. En wat nu nog? Vandaag black-and-whiteshow? Die sneeuw is echt niet goed voor mijn vrouwtje, wat zegt ze toch allemaal?

Niet op letten, nog wat ronddollen! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s