Voetbal… op vrijdag!

Daar gaan we weer! En de vedette is nog niet eens te zien! Kijk, nu wel! Daar lopen alle vedetten. Ik mag even meekijken op de schoot van ’t vrouwtje, maar daar worden mijn achterpootjes moe van!

Dus moet ik netjes op mijn dekentje liggen. Daar heb ik geen zin in. Vrouwtje wordt boos en zegt dat ik de laatste dagen niet te doen ben! Wat moet ik doen? Liggen, allez vooruit, even dan! Hup, weer recht, want daar roept een meneer van aan de bar. Mag ik daar naartoe? Eventjes wel. 🙂

Kita, en nu liggen!

Oké, oké. Geef toe, al die stoelpoten en mensenpoten, het is niet interessant om naar te kijken. Zal een minidutje doen. Gaat niet, te veel kabaal in deze kantine! Weer recht! 🙂 Vrouwtje begint alweer te kijven, maar…

Hoera, daar is de vedette van de familie! Komt een praatje maken met het baasje! Vlug laten zien dat ik er ook ben!

Kita, neer! Niet op de tafel met je kop! Liggen!

Einde van de pret! Zal nu maar beetje braaf zijn… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s