Lazy sunday?… Nee, niet voor mij!

Hoera, we gaan naar de speelwei! Het vrouwtje zegt dat het wel lijkt of de lente begonnen is, midden in de winter: zo warm! Wel 13° op de terrasthermometer, zegt ze. Snap er geen jota van, maar we gaan naar de wei! Dat is het belangrijkste! Dat snap ik wel!

Veel modder en plassen in de wei, nog steeds. En natuurlijk vriendjes om mee te spelen! Diezel en Ernie. En Okai! En mijn opa Lennox is er vandaag ook.  Op zondag komt hij ook dikwijls. Dan hebben de baasjes veel tijd, dan blijven we lekker lang! Vandaag wel anderhalf uur! We hebben gespeeld en gesprongen en gesnuffeld en gelopen en hout geknabbeld en in de plassen getrappeld en…

Het vrouwtje heeft het blinkend doosje mee. Ze filmt en plikplokt… dat is voor de fans, hé vrouwtje? 😉

Ja, deugnietje! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s