Grote hond? Draak? … en kogels?

Daar gaan we weer! Ik mag mee, een heel eind te voet, zegt het vrouwtje! Ze heeft een nieuw ament nodig, ze mag nu niet op de tram. 😦  En ik dus ook niet!

Een abonnement, Kita!

Oké, oké, een bonment dus voor de tram en de bus!

Kiiitaaaa! Een abonnement!

Bon, een briefje om met de tram te mogen rijden! En daarvoor moeten we naar een speciale winkel bij de grote hond, legt het vrouwtje uit. Ben benieuwd! Lange straat hier. Zijn we er? De Lijnwinkel, zegt het vrouwtje. Waf, waf, griieefff… Waar is nu die grote hond? Raar gebouw. Wafwaf!

Kita, stil, seffens vliegen we buiten zonder abonnement! Koest!

Oef, we gaan terug. Vrouwtje, kijk daar! Even hard trekken, dat wil ik van dichtbij zien. Is dat de draak van de Draakplaats?

Kita, niet trekken. Zit. Jij bent vandaag de draak, ja! Niet te doen!

Maar ik mag toch snuffelen aan die grote kiek. Hé, wat is dat? Een lange trein boven mijn kop! En lawaai! Amaai! Kom, gauw naar huis. Ja, kijk, tram gemist! En nu heeft het vrouwtje wel een ament om er op te mogen! 😦 Het vrouwtje zegt dat we te voet terug gaan door de kogelstraat. Ik snuf overal, ook waar het niet mag, maar kogels vind ik niet. En het vrouwtje kijft veel! ;-( Hier is het station, hier ken ik het. Langs de snoepjesman? Yes!!!!! We gaan langs de krantenwinkel en vandaag zijn de snoepjes niet op! 🙂 Toch iets leuk! 🙂
Geen file op de Ring? Dat moeten we pliklokken, vrouwtje, dat gelooft geen hond zonder plaatje! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s