Française voor enkele dagen:… Hollen! Rennen! Spelen!

Het vrouwtje zit aan het tokkelding! Ze tokkelt en kijkt en zegt iets over Kita de Française… Wat is dat nu weer? Kita de airedale, ja! 😉

Een lange speel-film, zegt ze! Wel zes minuten! Dat zullen de fans leuk vinden, hé, vrouwtje? En vergeet je de stok niet? Dat was leuk! Hoe, helemaal achteraan? En kijk, het vrouwtje speelt niet meer mee met de stok, op het tokkelding!

Filmen en spelen tegelijk gaat wel niet, hé, gekke Kita!

 

  1. Door die muziek bijna een ontroerend filmpje !!! Soms is het alsof ik in de ogen van Féline kijk, die sprekende blik ! Ik wens jullie nog heel fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2013 met veel mooie momenten, dikke knuffel van ons en Féline xxx

    • Ja, het zijn dan ook zussen, hé, met een sprekende blik! Dat vind ik altijd straf! Het is vervelend als ze te veel krullen krijgen, dan zie je die ogen niet meer zo goed en moet je meer gissen wat het volgende zal wezen… bij onvoorspelbare Kita toch…
      Ook voor jullie nog fijne feestdagen en een mooi en gezond 2013! met zo’n getal erin, moet dat lukken! 😉 Dikke knuffel ook voor jullie daar, met extra likjes van Kita! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s