Modder voor!… Modder na???

Heel veel gespeeld in de wei! De baasjes mopperen altijd maar over het slijk en de vuile honden! Mijn vrouwtje niet: ik mag overal in lopen, zeker nu ik geen jas meer aan heb! In alle modder en alle grote plassen. En die zijn er hier heel veel! Ik mag alleen niet drinken van die vieze modderplassen want dan kijft het vrouwtje wel.
Wat is dan het geheim? Mijn vrouwtje heeft een pot om mijn poten snel en goed te wassen!

Hoe dat heet, vraagt het baasje van Truco. Een pawplunger! Daar moet Truco-baas heel erg mee lachen. Klinkt als iets met een patent op, of zoiets, zegt hij! Mijn vrouwtje zegt dat hij mag lachen zo veel hij wil, maar dat ik altijd binnen kan met propere poten… zoals het hoort voor een airedaledame! 🙂

Het baasje van Truco vindt het een gek idee en moet nog steeds lachen. Nou zeg, ik zal eens laten zien hoe netjes ik ben. Het vrouwtje plikplokt voor en na! 🙂 Ik sta mooi stil voor de fototoot en steek mijn pootjes mooi in de waspot! 😉 Weer helemaal netjes! Alle slijk – en veel vandaag! – in de pot! 😉 Hoera!
En morgen weer! 🙂

  1. Hihi, ik vind dat helemaal niet erg dat Lex helemaal onder het slijk hangt…Elke dag naar Polderbos te Hoboken lekker rennen en zwemmen vermits vele wegen daar onder water staan 😉 1 groot slijkmonster waar ik niet enkel de pootjes van moet spoelen, maar heel de hond 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s