Kluifmis… en op reis!

Er gaat wat gebeuren! Het vrouwtje vouwt mijn huisje toe en ik krijg het gareeltje aan! Ik weet het! Ik weet het! We gaan op reis! 🙂

Ik ga graag op reis. Zeker als we ver gaan. Dan zit het vrouwtje naast me in de auto, dan word ik niet ziek… 😉 Dan mag ik op haar schoot slapen of ik kijk naar buiten want ik wil veel zien. Het vrouwtje zegt dat ik nieuwsgierig ben. 🙂 Ben heel braaf, de hele reis! En toch zijn de baasjes niet tevreden: véééél te veel auto’s in lange rijen, bij Parijs: wel meer dan twee uur lang!

Aha, we gaan naar Mano! Daar ken ik het al! En ik mag er in de wei hollen! En we gaan veel wandelen. Alleen met Kluifmis niet, dan zitten de baasjes aan tafel, en ik? Ik krijg mijn grote kluif! 😉

Maar we rijden ook weer terug. We stoppen aan het grote huis. Daar mag mijn huisje ook weer mee naartoe. Ik mag er zelfs mee naar het restaurant. Ik beslis om een flinke airedale-dame te zijn, ook al denkt die meneer dat ik een fox-terriër ben. 😦 Maar het vrouwtje legt het even goed uit en zegt het letter per letter: a-i-r-e-d-a-l-e terriër. Ha, nu begrijpt de restaurantmeneer het. 🙂

En nu zijn we weer thuis. Het vrouwtje heeft veel geplikplokt en gefilmd! Vandaag de foto’s, morgen de film, zegt ze! Ha, fans, ik heb flink geposeerd voor de foto’s!! 😉

    • Hai Eldrid! Ja, het was leuk! (op de files na…). Ben ondertussen op het forum geweest… en heb me er ooit al geregistreerd want ik kon zo inloggen! Zal nog eens een bericht posten op de voorstelronde, dan mag ik nadien verder, niet?
      Voor het geval je me zoekt, ik ben Patriciabib. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s