Merry Christmas… and nice holidays for all of you!

Kita wishes every airedale out there and every airedalefriend all over the world a happy Christmas! Enjoy your holidays if you have some! Greetings from Antwerp (Belgium, Europe)

Aan alle fans een fijn kerstfeest!  Geniet van de vakantie als je die hebt… het vrouwtje zegt dat het tokkelding maar even vakantie moet nemen, haar boekentas ook! Dan gaat ze zeker veel met me wandelen! 😉 En misschien gaan we met de tram! En misschien doen we nog veel andere leuke dingen! 😉 Feest ze! Het is bijna Kluifmis, opa Lennox!

Kerstmis, Kita! Help, leer je het nu nooit?

Merry Christmas

  1. Hallo Patricia, wat leuk om een Nederlandstalige airedale liefhebber tegen te komen op een Amerikaanse FB-groep! En wat heb je een leuk blog! Als je het leuk, vindt wil ik je hierbij uitnodigen om te komen kijken op http://www.airedaleforum.nl/forum/ . We gaan soms ook wel eens met een groepje leden naar de Lommelse sahara om er te wandelen. De leden komen uit heel Nederland en ook een paar uit Belgie.

    Groetjes van

    Eldrid uit Monnickendam

    • Hoi Eldrid, ja, ik was heel bverrast een Nederlandse reactie te zien. Ben nu even een paar dagen in Frankrijk, met Kita, maar ik bekijk de site als ik thuiskom en je hoort nog van me! Veel groeten en leuke feestdagen van Kita en Patricia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s