Kita… curieuzeneus…

Een groot spul? Een deken? Een hele boom?
Wat doet ze nu toch allemaal? Maar ik denk dat ik het nog weet, tiens, tiens… Opa Lennox? Hallo?! Opa Lennox? Is het binnenkort weer Kluifmis?

Kerstmis, bedoel je? Ja, we kregen toen een grote kluif, maar die dag heet Kerstmis! Onthou ook eens een keertje iets! Laat me nu slapen!

Pff, ik ga wel alleen kijken. En helpen, dat vind ik leuk! Die rare staart, wat is dat? Een leiband voor de boom? Hé, wafwaf, wat nu! Allemaal lichtjes! Het vrouwtje hangt de lange leiband in de boom. Wel mooi. Even dichter gaan kijken.

Kita, curieuzeneus! Liggen!

Wat is dat? Een keuzeneus??? Ha, ze plikplokt, mijn vrouwtje! Dat is zeker voor de fans! 😉 En kleine speeltjes… ook in de boom! ??? Even snuffelen! Mag natuurlijk niet, zal maar oppassen. Zie je wel, ze zegt het al: af! Wel mooi, vrouwtje! 🙂 Niet te dicht komen zeker? Dat dacht ik al! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s