Waaghalzerij… Maar wel leuk!

Er is nog niemand van de vriendjes… Dus ik amuseer mezelf en het vrouwtje plikplokt de paddestoelen op de boom.  Ze kijkt even de andere kant op. Gauw in de boom… 😉

Nog een beetje hoger. Oh, ze kijkt! Maar ze zegt niks, mijn vrouwtje… ze trekt een rare snuit! Hihihi, ze is bang, het vrouwtje! Ik kan nog hoger! Kijk maar goed! Tot voorbij de kleine takken… Het vrouwtje plikplokt.

Oei, zo hoog was ik nog nooit. Kan ik nu nog terug? Draaien is zo hoog wel een beetje moeilijk! Even naar ’t vrouwtje kijken. Haar snuit wordt beetje wit! Gauw naar het vrouwtje nu! 🙂
Hier ben ik! Wat zegt ze nu? Dat samen met mijn krullen mijn wijstijd verdwenen is?

Wijsheid, Kita! Je bent een deugniet!

Ha, daar zijn de vriendjes! We zullen wat spelen! Wat is dit hier? Dat ken ik niet! Waarom kan ik dat takje niet pakken? Zo koud! Wat zegt het vrouwtje? Afblijven? Waarom? Ja, seffens begint ze weer over mijn wijstijd! 😉 En ze heeft gefilmd, de hele wijstijd!

Oh, Kita! Wijsheid! En dat koude spul is ijs! Wees nu een beetje braaf!


  1. I can’t read Dutch but enjoy your photos. Your tree has bracket fungus which means it is dying. It may take a long time but it is weakened already. Watch out for falling branches. Consider having a tree surgeon look at it and chop it down if needed. J

    • Hello misses Judy. you are very right abut our tree. It is a crack willow, there aren’t lots of them left nowadays in Flanders! It is a special one, that is taken special care of every year, by the naturefolks of the city! I’ll ask my mum to make some pics of the explanations and maybe she can translate it for you. People of our neighbourhood are proud of the tree! And we? We are very glad we can play in its branches and climb in it! but you seem to know a lot about trees!!! That’s “impressionant”, as say the French! I have a French friend, you see, Mano! Hugs from Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s