Kita zonder jas… in de eerste sneeuw!

Pootjes even schrap zetten! Nee! Ik wil niet! Ik wil echt niet buiten, vrouwtje! Zie je dat dan niet? Er valt allerlei wits naar beneden!

Komaan, Kita! We gaan buiten! Volg!

Gggrrr, hup, hup, tussendoorwippen, beetje springen, aan leiband trekken… dit gaat niet snel genoeg!

Kita, hier. Zit! Goed, en volg!

Aaaaiaaai, beetje koud, maar goed, we gaan richting wei. Zal seffens wel lopen. Het is nog niet eens helemaal licht. Kijk, er zijn nog geen vriendjes. Dan loop en speel ik maar alleen. Ik probeer tussen die witte spulletjes door te lopen.

Vrouwtje doet raar met het blinkend doosje, ze legt er een handschoen op… als dat maar niet misgaat! 😉 Dan moet ze weer sakkeren op het stoute doosje. 🙂 Ze plikplokt toch, denk ik… Zal wat rondjes lopen, dat vindt ze leuk…. en ik ook! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s