Een jarig vriendinnetje… Lekker!

Het vrouwtje van Gitte geeft iets aan mijn vrouwtje, iets dat lekker ruikt. Even opspringen, dan ruik ik het beter! Had je maar gedacht, vrouwtje kijft… ja, ik weet het: springen mag niet. Het vrouwtje weet nog altijd niet dat niet springen heel moeilijk is voor een airedale-dame. Het gaat goed, tot ik het vergeet! 😉

Wat is er aan de hand? Ha, Gitte is jarig! Gitte wordt vandaag twee jaar oud! Happy birthday, Gitte! Daarom krijgen we iets lekkers. Maar het is voor thuis, zegt het vrouwtje! Eerst moeten we lopen en spelen… waarom ook niet?

Is het zover? Opa Lennox heeft het ook opgesnuffeld, daar komt hij! De zakjes liggen klaar op het aanrecht, eerst plikplokken, zegt het vrouwtje! We wachten braaf, zitten flink en gaan mooi liggen, maar het duurt lang! Veel te lang! Van spanning spring ik recht en moet ik weer zitten en weer liggen natuurlijk! Opa lennox kijkt verstoord!Ha, daar is al zo’n klein snoepje. We stuiven weg met onze buit!

En nu? En nu? Het grote moment! Ik krijg het grote oor! Hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa voor Gitte en haar vrouwtje! Smikkelen nu! 😉

Is Gitte morgen weer jarig, vrouwtje? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s