Bezoek hier… en bezoek daar!

Ja, kijk eens aan! Vrouwtje, er is een zee in de wei! Een echte zee! Maar wel een zee die stil staat! Dat vind ik wel leuk! Er zijn niet veel vriendjes in de wei. Willen ze hun pootjes niet nat maken?

En wat krijgen we nu nog? Het wordt almaar gekker! Het vrouwtje doet haar jas aan en neemt mijn leiband. En ik? Ik mag niet mee. Wel sapristi! Dit is echt wel het toppunt!
Maar nu snap ik het! Want wie komt daar binnengelopen, aan mijn leiband? Gitte! Dolle pret, dat weet je zo! Veel te dolle pret, want het vrouwt zegt dat het ‘Time out’ is!
We gaan naar de speelwei. Gitte wil niet in de zee, ik wel natuurlijk! Wat zeggen de baasjes? Gitte gaat naar huis want wij gaan nog op bezoek? Oh, ik mag mee! Ben benieuwd…

Hier ben ik nog nooit geweest. De meneer en de mevrouw zijn heel lief. Ze hadden ook twee honden, twee oma’s van 12 en 14 jaar oud. Maar die twee oma-honden zijn nu bij Grobber! Jammer voor de baasjes, hé vrouwtje?! Ik zal extra veel knuffelen met het baasje, die vindt dat precies heel leuk.
Het vrouwtje heeft mijn roze dekentje mee én… een kauwbeentje. Dan ben ik zoet! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s