Nieuwe vriendjes… piepjonge baby-hondjes!

Het vrouwtje zegt dat we naar huis gaan! Ach ja, waarom niet, ik loop snel naar haar toe. Leiband aan, snoepje en op weg naar de poort!

Maar kijk daar nu! Het vrouwtje ziet het ook: veel hondjes aan de poort en nog meer baasjes en vrouwtjes. Het vrouwtje maakt de leiband weer los.
Nieuwe hondjes! Ik mag gaan snuffelen: ik ben een heel zachte airedale-dame als er pupjes in de wei komen, dat zegt mijn vrouwtje altijd: en ze heeft gelijk – deze keer!

Deze kleine zwarte Wolf is nog maar negen weken, een echte babypup, hé vrouwtje?! En daar, Barend, die is al peuterpup: 13 weken. Een Friese stabij! Ha, vrouwtje, nog een speciale hond, net als de airedales! Deze vangt ook molletjes! 🙂 Nu nog niet, als hij groter is, natuurlijk! Maar misschien zal hij ook geen putten mogen graven… daar weet ik alles van! 😦

De hondjes spelen een beetje maar durven niet ver in de wei… zoveel grote honden ook. Ik zal heel zachtjes dag zeggen en voordoen hoe ze moeten snuffelen! 😉

Kijk, het blinkend doosje! Ze mogen toch bij op de plaatjes, hé vrouwtje, deze nieuwe vriendjes?!

 1. Ooooh! koedie koedie :o)
  Ik heb een dagje vertraging met lezen, maar de puppies moet ik morgen zeker aan mijn kroost laten zien. Alhoewel ze ook altijd uitkijken naar opa Lennox. Die vinden ze echt ‘cool’.

 2. Hé Kita en Lennox. Alles oké bij jullie? Hier wel hoor. Beetje saai wel. Twister slaapt onderhand de hele dag. Laatst heb ik zomaar even een minuutje of zo met een piepballetje gespeeld. Mijn vrouwtje was helemaal verrukt en loopt nu constant met dat speeltje achter mij aan. Nou ja zeg, ik blijf niet met dat ding aan de gang…. Oh ja, toen vrouwjte dat filmpje van die puppies zag was ze helemaal vertederd. Weet je wat ze zei? Het zou toch wel heel leuk zijn, weer 2 nieuwe Airedale puppies. Maar ze zijn zo duur… Pffffff, voorlopig nog even gered dus. Maar ik zie het er wel van komen hoor….
  Nou, doeggie en knuffels van ons allebei.
  Anna enTwister van Twisterhof

  • Hey Anna en Twister! Dat is lang geleden. Ja hoor, met ons is alles oké! De boekentas van het vrouwtje is veel weg, en ze moet veel tokkelen, maar ik amuseer me best met de vriendjes in de wei! Opa Lennox is nog heel kranig op zijn oude dag! 13,5!! Maar hij slaapt ook heel veel! Allez, Anna, zo’n piepding is toch geweldig! Ik speel er uren mee en mag er mee door het huis dollen van het vrouwtje… behalve als er nieuws is op de radio. Dan gaan de piepers in de doos en ik in de mand! 😦 Stel je voor, 2 kleine airedales… dan komen we op vakantie, ik zaag dan de oren van ’t vrouwtje d’er kop!!! Zeg het tijdig, hé, ook al ben je nu ‘gered’. We zijn zo duur omdat we zo speciaal zijn, hé, zouden de baasjes dat niet weten??! 😉 Dikke knuffel van Lennox en mij! Hou jullie goed daar! Kita

  • Hai Monique, het vrouwtje heeft net mijn poten geplikplokt om aan jou te laten zien wat echt vuile poten zijn, zegt ze! Ze zal het wel tokkelen, vanavond! En… jammer dat het liedje er niet helemaal opstaat, hé?? Pootje en likje van Kita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s