Ernie?… Wil niet spelen! :-(

Die Ernie toch! Ernie is één van mijn favoriete vriendjes en ik wil altijd met hem spelen. Vandaag is hij op de wei! Hij heeft zijn winterjas al aan. Dat heb ik nu nog niet nodig, met al mijn krullen. Ernie dus wel!

Komaan Ernie, laat ons wat rennen en spelen! Dan krijg je beslist wel warm. Waarom wil je niet? Hij gaat altijd maar naar zijn baasjes. Tou nou, komaan! Zal eens tegen hem opspringen en wat zotte kuren uithalen. Niks aan te doen!

Ha, wacht, ik zoek een put, dan komt hij wel! Zie je wel! Als ik een put vind, wil hij die ook! Aaai, oei, nu komt hij achter me aan. Even verstoppen achter de boom! En hollen maar weer!

En daar is Truco ook! Hey Truco!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s