Vandaag… een drukke dag!

Hond, hond, hond! Dat vrouwtje van mij! Nog koppiger dan de koppigste terriër! Waarom? Zal dat eens haarfijn uitleggen, zie! Ik heb dikke krullen, veel krullen – binnenkort moet ik naar de kapper, zegt het vrouwtje! Ook onder mijn staart heb ik veel krullen, en daar blijft soms wel eens wat in die krullen hangen, als ik mijn drolletje deponeer. Dat vindt mijn vrouwtje niet goed en dat moet er dan af! Ik wil dat niet: ze mag alles, mijn vrouwtje, maar dat niet! Dus spring ik weg als ze de handdoek onder mijn staart wrijft. Maar nu heeft ze wat gevonden! Het baasje helpt en houdt mij vast! “Zij is groot en ik is klein”… Opa Lennox had het al gezegd, hij weet het goed, mijn opa Lennox!

De Baas en de Bazin hebben altijd gelijk! Leer dat nu maar! En hou op met dat gedoe!

Ha, we gaan op pad! Waar gaan we heen? Ik zie het al! Ik kan niet snel genoeg uit de auto zijn, we gaan naar Suske! Hoe? Wat? Suske nog niet thuis? Dan speel ik alvast als een dollemannetje met zijn speelgoed. Wat vertelt zijn vrouwtje? Suske bijna doodgebeten? Ocharme, die Sus toch! En wat een dapper vrouwtje heeft hij. Ze heeft hem gered van die grote, wilde hond! Ze is ook lief, want ik krijg altijd snoepjes van haar! Wafwafwaf! Waar is Suske? Daar is hij! Vrouwtje wil weer plikplokken voor we vertrekken, maar we zitten niet stil… 🙂

Weer stoppen? Hier ken ik het ook! De snoepjeswinkel! Ik mag mee naar binnen! Het baasje zoekt een nieuwe halsband voor onze opa Lennox. Ieeif ieieieff, waf!, waf!

Kita, koest! Gedraag je!

Maar ik wil naar dat kleine hondje! Ja, ik mag even snuffen, nu ben ik weer tevreden. Het kleintje ook! 🙂 Het vrouwtje haalt de snoepjes en bij het baasje pas ik een nieuw autogareeltje. Dit is wel goed, hé, baasje! 🙂 Vrouwtje, kijk eens, nu ben ik echt een mooie airedale-dame, hé! We nemen zo eentje mee voor mijn opa Lennox ook. Hij zal ook tevreden zijn!

Opa Lennox, hier ben ik weer! Kom eens passen! Kom eens kijken! Allemaal nieuw! Nee, hij wil eerst eten! Die opa toch! 😉 Ha, die nieuwe halsband staat hem goed en hij lijkt best tevreden met zijn gareeltje! 🙂 En kijk eens naar mij! Chique, hé? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s