Koken met … Kita! (deel 5)

Wat zegt ze? Gaan we koken? Het lievelingsmenuutje van de mensenpuppy van het vrouwtje? Hoera! Opa Lennox! Lennox! Kom gauw, dit wil je niet missen: het vrouwtje gaat oranje stokken en witte knollen en roze blokjes maken. Kom gauw, voor de stokken!

Kita! Lennox! Rustig!

Het vrouwtje haalt de roze blokjes uit de heel koude kast in de kelder. En de ongeschilde bollen brengt ze ook mee! En de oranje stokken neemt ze uit de koude kast in de keuken. We beginnen. Eerst schilt ze de bollen en we krijgen een plakje! mmmm. De witte schijfjes gaan in het pieppiep-kastje, eventjes maar. Ondertusen is het groot feest. Het vrouwtje neemt de oranje stokken en… zie je nu wel, opa Lennox! We krijgen allebei zo’n stok! Ik zei toch dat je moest komen! Want in eten is mijn opa Lennox de beste! 🙂
De oranje stokken moeten hun jasje uitdoen en dan snijdt het vrouwtje ze ook in schijfjes. Wij ook nog zo eentje? Wafwaf!

Daar zijn de zwarte potjes, nu kan ik gaan rusten… Alles gaat in de potjes en op de bevroren roze blokjes weer schijfjes, maar ik weet niet wat dat is!

Kruidenboter, Kita!

En dan gaan de potjes de hete kast in en moet ik weer opletten, natuurlijk! 😉

Zeg vrouwtje, niet vergeten te tokkelen naar Féline, hé?! En naar de lieve mevrouw van die andere school, en haar cursisten… allemaal fans! Leuk, hé?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s