Leven… in de wei-brouwerij

Ha, we zijn er bijna! Nog een paar pootjes en we zijn aan de speelwei! Nu niet aan de leiband trekken want dan loopt het vrouwtje voorbij de poort en ben ik nog niet aan ’t spelen! Ja! Nu raprap zitten!

Vrij!

Wat zegt het vrouwtje? Ze zal Okai eens plikplokken met het blinkend doosje? Dat is een goed idee, want we hebben nog geen plaatjes van Okai en Okai zei gisteren nog dat hij binnenkort een poosje niet komt. Er is iets mis met de rug van zijn vrouwtje! Ik snap er niks van: hij heeft een lief vrouwtje, Okai, dan kan haar rug toch niet stout zijn? 😦

Okai is wel in volle actie vandaag! Amaai! En lopen! Dat gebeurt niet vaak! Hij weet dat het blinkend doosje er is, denk ik! 😉

En Truco heeft een stokje! Dat wil ik wel afpakken! Lukt niet zo best. Maar kijk, mijn opa Lennox komt helpen! Dat varkentje is meteen gewassen! 🙂

En nu sakkert het vrouwtje een beetje: het plikplokfilmpje met Okai is niet helemaal scherp, maar ze zet het toch op het tokkelding, voor de fans! 😉


  1. Hé Patricia,
    Hierbij de mail die ik net ontving van An. Ik ga haar vandaag bezoeken in de late namiddag of avond.
    Grtjs, Fernand

    Ok eerst en vooral is typrn met 1hand niet ideaal ma k ben al blij dat het kan. op mijn 4 persoonskamer (die ik nu ook als 4 pers kan tellen met mijn zicht) ligt een dame die snurkt als ne c130! k meen het de 2 jonge lingen hebbeb hun muziek opgezet om toch iets te slapen! de pijn valt nu nog mee en een morfine pomp krijg k ni want mijn bloeddruk doet te raar… da was te denken met al dat rusten. va vandaag ben k dus bezoekbaar ma vq zondag mag k eten tip tip! 🙂 grtz

  2. Zalig ! het baasje van okai is zo blij met dit filmpje en haar rug krijgt de volgende dagen een zwaar lesje. hij zal daarna wel weer luisteren 🙂 grtz merci!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s