Gouden (honden)raad van… tante Kita!

Nu zal ik het toch maar eens vertellen! Over mijn mooie krullen! Al wel drie fans hebben het gevraagd en Féline wil het nu ook weten. Aan mijn zus moet ik het toch uitleggen, hé!

Nog voor we naar Twister en Anna gingen, lang geleden, zei het vrouwtje dat mijn vacht echt niet in orde was. Veel te pluizig! Niks airedaledamesachtig. Tja, het tokkelding kwam eraan te pas! Al dat pluis, dat komt doordat ik gestileerd ben.

Hahaha, Kita, gesteriliseerd!

En omdat ik gestileerd ben dus, kan mijn vacht veranderen! Zalmolie, vond het vrouwtje op het tokkelding. Veel te gek en te duur en dus gingen we op pad, mijn vrouwtje en ik. We gingen naar het baasje van Kyra, die is apotheker! Jaja, daar mogen flinke airedales mee binnen! Mijn vrouwtje vroeg daar uitleg. Het baasje van Kyra is een heel slimme meneer! Zijn vorige hond was ook gestileerd en had ook zo’n pluisvachtprobleem. En toen maakte het baasje van Kyra zelf een drankje en haar vacht werd terug heel mooi.

Het vrouwtje kocht zo’n fles en ook een potje met vachtsnoepjes. Heel lekkere snoepjes! 😉 Maar ik krijg er maar twee per dag! En van het lekkere spul uit de fles maar één koffielepeltje! Maar daar lik ik zo lang aan dat het vrouwtje zegt dat het lepeltje veel te snel gaat verslijten. Wat slijten is, weet ik niet, maar ze moet er wel bij lachen, dus stout zal het niet zijn. Maar dat heeft ze nog niet geplikplokt!

Nu heb ik al een hele poos weer een echte airedalekrullenbos. Op drie weken tijd was het helemaal in orde! Beetje stug haar, zoals het hoort, en mooi blinkend, zoals het hoort… en snel groeiend… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s