In- en uitstappen… en nog meer kleuren!

Drukke dag vandaag, ik mag mee in de auto. Ver rijden we niet en de baasjes stappen uit. Ik moet blijven zitten, wat nu? Het baasje gaat naar de poort, leest op het grote plakkaat en zegt dat ik wel mee mag, maar aan de leiband. Nu ja, heb je al anders geweten, behalve in de speelwei en thuis?
Het vrouwtje zegt dat ik me welgevoed en getogen moet gedragen nu!

Wel opgevoed en ingetogen, Kita!

Waar zijn we nu? Hier ben ik nog nooit geweest! Allemaal weggetjes, tussen grote liggende stenen en rechtop-stenen… Ha, vrouwtje, en kijk eens: nog meer kleuren! Veel kleuren, niet van bladeren, maar van bloemen. (Dat ziet zelfs een kleurenblinde airedale- ik!). We blijven staan voor zo’n steen met bloempotten. De baasjes praten wat… en we vertrekken weer! Wat zegt ze? Was dat een kerkhof? En waar is die kerk dan? Die is hier niet, hé!

Het vrouwtje sakkert een beetje: boerenbuiten en hier mag het niet… Dus ik moet in de auto blijven, wel jammer. Ha, daar zijn ze weer! En nog één? Hier mag het weer wel, ziet er ook boerenbuiten uit anders! Dit vind ik wel leuk: ik loop braaf naast het vrouwtje.
Hier vlakbij gaan we eten. Ik onder de tafel met mijn kauwbeentje! 😉 Leuke dag vandaag!

Komaan, Kita, nog twee!

Yesyes! Ik ga mee! Heel getogen en welgevoed! Dat kan ik echt goed! Het vrouwtje plikplokt me zelfs terwijl ik naar de kleurtjes kijk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s