Fans?!… Mijn vrouwtje heeft hulp nodig!

Ja, je leest het goed, mijn vrouwtje heeft hulp nodig. Ik zal het uitleggen!Jaja, een lieve mevrouw!
Mijn vrouwtje is een bibmevrouw in een grote school. Ik mocht daar al eens op bezoek gaan. Nee, niet in de bib, daar mocht ik niet binnen, zelfs flinke airedale-dames als ik! Dat is nu zo!
Daar is nog een bibmevrouw, die hele lieve mevrouw waar ik mee op de foto mocht! En die bibmevrouw organiseert een leesclub! Die leesclub heet Leeseil@nd! En nu komt het! Die lieve mevrouw en het Leeseil@nd, die hebben ook zoiets op het tokkelding, met verhaaltjes en plaatjes. Net zoals ik! 🙂

En nu is mijn vrouwtje heel erg blij! Het ding op het tokkelding staat op een lange lijst om een prijs te winnen! Maar om de prijs te kunnen winnen, moeten ze eerst op een korte lijst geraken! Aha, daar heeft het vrouwtje nu de hulp van alle fans voor nodig: uit binnen- en buitenland! 🙂 Het gaat om veel “wafwafs”. Klikken, scrollen en “waffen”!
Dus: op de link klikken, scrollen naar de categorie “Out of the box” en dan op het bolletje klikken voor Leeseil@nd SCVO Sité, dan helemaal naar beneden en klikken op Submit!
 http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22GS4C5Y98E

Willen jullie dat doen? Dat maakt mijn vrouwtje heel tevreden! 😉

Dank jullie wel, allemaal, lieve fans!!

Bib Web Awards

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s