Mijn pootjes?… Bang van de zee!!

Ja, opa Lennox, ik weet het! Er komt zand tussen de poten! En wat nog? Veel in het water springen? In de zee? Euh, zal wel zien! Tot straks!

We zijn er, zegt het vrouwtje. De baasjes gaan even een huis binnen met een I, terwijl ik in de auto wacht. Dan rijden we verder… eerst terras? Nu ja, als de baasjes beslissen… 😉 Hier is geen zand, er komt dus niks tussen mijn pootjes. Hj weet er niks van, opa Lennox. Daar gaan we weer!

Het vrouwtje doet haar laarzen van de speelwei aan, die zaten ook in de auto! Dat ziet er goed uit. 😉 En ze neemt het blinkend doosje! Ha, er gaat wat te beleven vallen! 😉 Wat doet ze nu? Mijn rode leiband gaat weg, en iets groens komt in de plaats! Dat is die lange leiband van Lennox, Lennox is toch niet hier? Wat is dit allemaal?! Ik snap er niks van… 😦

Volg, Kita!

Jaja, hier ben ik al. Is dit nu zand? Even snuffelen, veel snuffelen… oei, ik moet mee verder! En hier lijkt het wel nat?! Hond, hond, hond… hier rolt de regen over de grond! Ggggrrrrr! Zand tussen de pootjes? Neenee, witte, schuimende, rollende regen! Het spat! Moet veel opzij springen!

Kom, Kita! Spring in het water! Kom!

Jaja, vrouwtje, ik wil wel, maar mijn pootjes niet! Mijn pootjes zijn een beetje bang van de zee! Aaai, achteruit! Even naar die paaltjes trekken! Daarachter zijn veel blaffende honden aan ’t spelen! Hun pootjes zijn niet bang! Hun pootjes lopen ver in dat rollende, spattende water!

Gaan we nu al terug? 😦 Ik vind dit best leuk! 😉 Ik zal het toch goed moeten uitleggen aan opa Lennox, van dat zand en het rollende water! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s