Kita kijkt toe… jagen, blaffen, jagen!

Zeg, vrouwtje… Heb je Misha al geplikplokt met het blinkend doosje? Je weet wel, dat nieuwe, schattige vriendinnetje op de wei! Het vriendinnetje dat in deze tijd van het jaar wel helemaal anders doet dan de andere honden, hé?!

Ze loopt altijd op en neer, en dan blaft ze weer en dan verdwijnt ze weer in de tunnel! Ze is niet te volgen! Ze loopt zelfs veel meer dan kampioen Ernie! Wat vertelde haar vrouwtje? Ze is een jachthond? Wat is dat? Een jachthond jaagt? Die mensentaal toch! Soms niks van te begrijpen! 😦
Ah zo, ze wil vogels vangen? Dan zal ze toch nog sneller moeten worden, want ze heeft er op de wei nog geen enkele gevangen!  😉 Al geef ik toe: ze weet wel waar de vogels zich verstoppen! 🙂 Gelukkig kan Misha nog niet vliegen en de vogels wel, hé, vrouwtje?!

Hoe zit dat nu? Met het Misha-plikplokfilmpje?

Ja, Kita, het komt! Zie, hier is ze!

Sta ik er toch ook op? 🙂

Ja, jij staat te kijken! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s