Logeren?… Hondsmoe ben ik er van!

Ja, je leest het goed: ik ging uit logeren! Naar de lieve mevrouw waar de hondjes mogen logeren! Waar Dixie en Catou en Zora en Jack en Iko en… nu ook ik mogen logeren!

Gisteravond hebben de baasjes me gebracht met de auto en terug kwam ik vandaag te pootjes, samen met het vrouwtje, helemaal van de logeermevrouw naar huis. Ik wilde halfweg het kleine weggetje tussen de struiken inslaan naar de speelwei maar daar had het vrouwtje geen zin in. 😦 Recht naar huis dus!

Het was leuk! Ik heb naar de vogeltjes gekeken, ik heb een bal kapot gebeten, ik heb veel rondgesnuffeld, ik ben met de logeermevrouw naar de wei geweest: 1 keer in de regen gisteravond en 1 keer vanmorgen. En een mand met speeltjes uitgeladen en ik kreeg snoepjes: zelfs een smeerkaasje in een Kong. Zo’n rode, zoals het vrouwtje ook heeft! Moet ik eens uitleggen dat ik smeerkaasjes lust! Het duurt wel langer eer ik dat eruit gelikt heb, maar ik lust het wel, hé, vrouwtje!!

Geslapen heb ik dus niet veel! En nu ben ik heel moe! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz… en nog zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz en nog meer zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Het lijkt wel of Kita nog niet thuis is! Zo stil! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s