Hond, hond… wat een druk weekend!

Honden, wat een druk weekend! Veel op pad met de baasjes.

Zaterdag: eerst naar de wei, natuurlijk! In de regen, flink gespeeld en doornat! Die lap en dat droogwrijven bij thuiskomst vind ik niet zo leuk. Maar je kent mijn vrouwtje: wat ze in haar hoofd heeft, dat gebeurt!

Namiddag: bezoek aan de hondensnoepjeswinkel! Ohlalala, al die geurtjes! Grote zakken eten voor opa Lennox en voor mij. En we krijgen een nieuwe drinkbak, opa Lennox en ik! Wat moet ik hier lang stilzitten terwijl de baasjes kiezen. Moeilijk! 😦  Het vrouwtje vraagt niet eens wat ik ervan denk! Oef, ze kiezen gelukkig de goeie! 🙂
En weet je wat? Het is een moeilijk woord: dierenwerelddag of zoiets en dat betekent? Ik krijg een snoepje en het vrouwtje krijgt ook nog een hondenpizza voor opa Lennox en mij. Vraagt die mevrouw toch eerst of wij dat lusten. Effie wafwaf gedaan: stel dat het vrouwtje nee zegt! 😦

Vandaag? Weer wei! Dolle bedoening, het is droog en zonnig en er zijn veel vriendjes! Opa Lennox speelt met Kasper! Wat beleven we nu?

Leuke gast die Kasper, hé Kita, dus kunnen we wat spelen! Ga maar uit de weg!

Hallo, zeg, ik ben een leuke dame, hé! Je doet maar, ik speel wel met de andere vriendjes! Ernie is er ook! 🙂

Weeral vertrekken?! De baasjes gaan brunchen met baasjes-nu-zonder-hond. Die hond is bij Grobber: hij was een hond zoals mijn opa Lennox maar een blonde en hij werd wel 16 jaar! Enfin, ik mag mee. Heel eind te voet, maar wel leuk! Baasje en vrouwtje moeten lachen, want het is file boven de Ring, zegt het baasje! Snap er niks van maar het vrouwtje plikplokt.
Het vrouwtje-nu-zonder-hond, de vriendin dus van mijn vrouwtje, zegt dat ik weeral gegroeid ben! Zeg, ben ik niet goed zo??
Lekker kauwbeentje op het terras… Meer van dat! Dat zegt het vrouwtje ook! 🙂 Maar over de brunch en het zonnetje! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s