YesYes!… Weer het speeltje!

Aha, ze haalt het weer uit de kast! Het nieuwe speeltje, gekregen van de fans, mag niet zomaar bij in mijn doos! Hoeveel ik ook wafwaf, als we stoppen met spelen, gaat het in de kast! Het vrouwtje denkt dat ik anders dit leuke ding zal stukbijten!

Waarom zou ik dat denken, Kita??? 🙂

Maar het komt dus uit de kast en het vrouwtje heeft het blinkend doosje klaar. Vandaag is het blinkend doosje dus braaf: het doet wat het vrouwtje vraagt! Haha!
Het speeltje is een beetje koppig! Als ik er op bijt, moet het pieppiep doen. Maar het wil niet! Als het vrouwtje haar pootje gebruikt, lukt het wel! Ik ben een airedale terriër, ik zal eens laten zien dat ik het ook kan! Ik hou vol! Maar het duurt lang eer het speeltje braaf is en piep zegt! Maar het lukt, het vrouwtje hoort het ook! Yes!
Leuk, zo’n ding!

Voilà, net als het leuk wordt, moet het ding weer de kast in! 😦 En vrouwtje, stuur je de plikplok naar de fans?

Ja, hoor, Kita! Maar ze zullen er hoofdpijn van krijgen, zo’n geschok! Spelen en filmen tegelijkertijd is niet zo evident!

Ident? Sokken? Snap er niks van! Wafwaf grrgrrr!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s