Zaterdag?… Leuk bezoek!

Wat gebeurt er nu? Het vrouwtje neemt mijn leiband en vertrekt zonder mij? Tiens, en nu mogen Lennox en ik allebei met het baasje mee? Ik snap er niks van. We gaan zelfs naar de hondenwei! Hoe gek allemaal.

En het wordt nog gekker vandaag! Lennox en ik zijn al op de wei. Wie komt daar aan? Gitte, aan mijn leiband en met mijn vrouwtje! Wel sapristi!

Oei, ik moet hier even wegduiken onder de struiken… een aanval van een Akita. Gelukkig komt zijn baasje die kwaaie meneer Akita weghalen, hij moet weer aan de leiband. Oef! Wegwezen. Aaaai, hij heeft nu (verdiende!) hommeles met mijn onvervaarde opa Lennox. Kom opa Lennox, wegwezen, roept ons baasje! Die is al ginder ver met Gitte, die miste hier wel wat!
We blijven nu maar in de achterste helft van de wei en lopen heel hard en we ravotten nog meer. Onze tong hangt op onze tenen, lacht het vrouwtje. We gaan naar huis.
Ik snap er niks van! Gitte komt mee naar ons huis! Hoera, hoera, dat wordt dolle pret!

Maar de baasjes willen dat we rustig zijn… Gitte met mijn speeltje in de mand van opa Lennox? Hihihi! Elk in een mand? Dat had je gedacht! 😉 We zijn moe en moeten rusten, vinden de baasjes. Dus opa Lennox en ik gaan naar onze mand boven en Gitte blijft beneden! Time out! 😉

Straks gaan we wel weer naar de wei en kunnen we nadien nog wat spelen hier! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s