Fijn!… Een Fins vriendinnetje!

Leuk, leuk! Eindelijk, de koffie van het vrouwtje is op  en we gaan naar de wei! En kijk, daar is een beagle, dat zal Benji zijn! Oh, nee, het is Benji niet, het is een schattig mevrouwtje! Hé, dag mevrouwtje beagle. Ik ben Kita en wie ben jij? Wat zeg je allemaal? Ah, Ella is je naam! Ik hoor het: je baasje roept je naam! Spelen?

Beetje springen en lopen! Dat is taal die iedereen verstaat! Zie je wel! We lopen en spelen. Alle baasjes zijn tevreden. Het vrouwtje praat met het baasje van Ella. In een rare taal, niet eens de taal van Franse vriend Mano! Ella woont nog maar een paar weken hier… Ze komt van Finland, zegt het vrouwtje. Finland? Is dat bij Anna en Twister?

Neen, Kita, bij Anna en Twister, dat is Duitsland!

Het vrouwtje neemt het blinkend doosje en filmt… 😉 Weer een nieuw vriendinnetje, fijn!! Vrouwtje, kan je voor één keer vertalen in die rare taal, zo één keertje? Voor Mano deed je het ook! Voor Ella ook?

Omdat je het zo lief vraagt, Kita, om hen welkom te heten! Goed?

YES!!! 😉

 

For Ella and friends, a translation:
Nice, nice! My ‘mum’ drunk her coffee! We can go to the dog-park! Look, there’s a beagle, that’s Benji, I think! Oh, no, it’s not Benji: it’s a cute little lady! Hello beagle-lady, I’m Kita and who are you? What do you say? I don’t understand! Oh, your name is Ella, I hear it, your ‘dad’ is calling you. Play?

I run a bit, I jump a bit! That’s language every dog understands! You see! We play and run together. Everybody is pleased! My ‘mum’ is talking to your ‘dad’, Ella! They speak in a language I don’t know, it’s even not the language of my French friend Mano! Ella lives here since two weeks only! She comes from Finland. Finland? Is that where Anna and Twister live?

No, Kita, that’s Germany!

My ‘mum’ takes the blinking thing and starts filming! 😉 Another new friend! Nice, nice! ‘Mummy’, will you translate this in that strange language, just for once? Please, please, you did it for Mano too! For Ella?

Okay, Kita, because you ask it so nicely! Just for once, to welcome them on the blog! Okay?

YES!!! 😉

 

  1. Hé Kita, Wat leuk dat jij nu ook een fins vriendinnetje hebt. Zouden wij ook vriendjes met haar mogen worden ? Wij willen ook graag een nieuwe taal leren. Wij kunnen nu nederlands, fries, duits en … ja belgisch. Vorige week waren er hier weer belgische gasten. En weet je wat: ook een Airedale. Een leuke jonge vent (sorry hoor Lennox, lang zo charmant niet als jou hoor). Nou, doeg, ik wacht op onze volgende gasten-hond-vriendjes, 2 West Highland white Terriers. Ben benieuwd hoe die zijn ….

    • Hai Anna en Twister! Ik heb Ella al verteld over jullie, ik dacht eerst dat jullie van ’t zelfde land waren… Mijn vrouwtje kan alleen Nederlands, Frans en Engels… maar alle vriendjes verstaan wel één van die talen… 🙂 Tuurlijk kunnen jullie ook vriendjes worden, waarom niet?!!! 🙂 Ik zal het wel regelen! 🙂 Doei!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s