Tour guidé… pour Mano!

Het vrouwtje leest iets op de grote rechthoek bij het tokkelding! Wat zegt ze? Zijn Mano en zijn baasjes nieuwsgierig naar onze landelijke vakantie? Ja, vrouwtje, dan moeten we alles laten zien, hé, aan Mano!! Dan ziet hij opa Lennox ook nog een keertje!

Vrouwtje, de plikplokplaatjes van de maïsvelden niet vergeten, hé! En het filmpje van aan het grensbruggetje… ik weet wel niet goed wat grens is, maar Mano is slim, die zal het wel begrijpen!
Ja, ja, Mano zal het leuk vinden! Misschien mag hij van zijn baasjes ook zo eens mee op vakantie? 😉

En, vrouwtje, vergeet ook niet te vertellen dat je pannenkoeken hebt gebakken, en over de speelwei, en over mijn huisje in het grote huis en…

Ja, Kita, het is al goed! We vertellen alles aan Mano!

Et en Français pour Mano:
Ma patronne est en train de lire des choses à l’écran de son ordinateur. Qu’est-ce qu’elle dit? Ah, Mano et ses patrons sont bien curieux? Ils veulent tout savoir de nos vacances à la campagne? Eh bien, nous allons montrer tout à Mano! Il va voir mon pépé Lennox encore une fois!

N’oublie surtout pas les photos des champs de maïs! Et le petit film que tu as fait près du petit pont à la frontière. Moi je ne comprends pas trop ce que c’est: une frontière… mais Mano est intelligent, il comprendra!
Oui, oui, Mano aimera tout ça! Peut-être ses patrons l’emmèneront en vacances avec eux, une fois? 😉

Et, patronne, n’oublie pas de raconter des crêpes, et le pré où nous avons joué et ma maison dans la grande maison et…

Oui, Kita, calme-toi! On racontera tout à Mano!


 1. Woef woef Lennox en Kita,
  Waar zijn jullieeeeeeeeeeeeeeeeeee ???? Ik ren de hele tijd langs het gaas en kijk telkens door de coniferen maar ik kan jullie niet meer vinden. Lieve Lennox en lieve Kita (echt hoor, ik vind jou ook lief maar ik moest natuurlijk wel even af en toe laten zien wie hier de baas is ….), wat maakt jullie vrouwtje toch een mooie foto´s en leuke filmpjes en jouw blog lees ik ook iedere dag trouw hoor Kita. Het is hier nu lang zo leuk niet meer nu jullie weg zijn gegaan. Er loopt nu een Beagle langs het gaas maar die vind ik lang zo aantrekkelijk niet als jou hoor, Lennox. En wat zag ik: sta ik zomaar op de film op youtube. Wat denk je Kita, zou ik ook een filmster kunnen worden ??? Vrouwtje en baasje gaan zo lekker met ons wandelen in een heel mooi natuurgebied in Ter Wupping. Ligt ongeveer 20 minuten rijden met de auto hier vandaan. En ik denk dat vrouwtje en baasje dan ook weer uitgebreid gaan koffie drinken bij de Meelschuur. Is wel leuk daar want dan krijgen wij altijd een bak fris water én een lekker hondenkoekje.
  Tot de volgende keer ….
  Lieve hondenpootjes van Anna en ook van Twisterboy

  • Hoi Anna, Lennox heeft ook al naar je gevraagd! En natuurlijk kan jij een filmster worden, waarom ook niet? Vraag aan je vrouwtje een webdinges en vraag haar dan te filmen met haar blinkend doosje, in dat mooie natuurgebied en bij de Meelschuur! Dan kan ik het ook zien! Vanmorgen heb ik gespeeld met een Beagle, Benji heet hij! Ik heb zijn bal afgepakt en wilde hem niet terug geven, ook niet aan het vrouwtje! Het vrouwtje was er niet blij mee, zeg maar: ze was beetje boos. Na tien minuten ben ik gaan ruilen voor een snoepje… hihi: af en toe laat ik zien dat ik een terriër ben, hé! Het baasje van de beagle kon er mee lachen en was heel blij: Benji is dus niet de enige die niks wil apporteren… dat zei hij tegen mijn vrouwtje! Zie je wel, ik heb weeral iemand blij gemaakt… haha!
   Amuseer je vandaag in Ter Wupping en tot de volgende keer! Veel pootjes van mij en ook van Lennox, natuurlijk!! Ook een poot voor Twister natuurlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s