Vandaag?… Meer terriër dan airedale! ;-)

Oh, het is leuk in de wei vandaag! Eerst spelen we met vier met een balletje met een touw aan: Sammy, Gitte, Juju en ik! Niemand wil lossen natuurlijk! hahaha!

Dan komen ook Ernie en Benji, een beagle, op de wei! Benji heb ik al heel lang niet gezien. Hai Benji! Alles kits? Benji en Ernie crossen eerst wat rond in de wei.
Nu gooit het baasje van Benji met een balletje. Benji en ik lopen erg hard om het te pakken. Benji is eerst en pakt het balletje en loopt er mee weg! Niet naar zijn baasje zoals het hoort. Hij loopt er helemaal voorbij! Dat is een hond naar mijn hart, zie! Zo doe ik dat ook! 😉
Wat doet die Benji nu? Hij laat het balletje vallen??! Hebbes! Nu kan ik ermee rondlopen. Haha! Benji volgt. We hollen een hele poos. Het vrouwtje roept mij: ik moet het balletje brengen! No way! Rennen! Goed ver weg! Vrouwtje gaat op de bank zitten en roept nog eens! En nog eens, een beetje boos precies…! Ha neen! Niet naartoe gaan, zo lopen is leuker.

Ze roept niet meer nu, mijn vrouwtje. Ze streelt Ernie! Ze speelt met Ernie! Moet toch even dichter gaan kijken! Veel dichter! Vrouwtje, hier ben ik! Ze merkt me niet eens! Nog een beetje dichter! Ohlala, haar hand gaat in het snoepjestasje. Nu moet ik heel dicht gaan! Hier! HIER ben ik! En ik ruik gedroogde kip!

Kita, zit! Bal in de hand! Los!

Snel, gauw bal geven, YES, een stukje kip!

Flinke Kita!

Sapristi! Ze gaat de bal aan het baasje van Benji geven. Die lacht en zegt dat hij blij is! Hij zegt tegen het vrouwtje dat hij tevreden is dat er nog andere honden zijn die niet apporteren. Wat is apporteren, vrouwtje?

Ha, maar ik heb het Benji-baasje toch blij gemaakt! 😉
En het vrouwtje was een beetje boos dus ze vergat mijn terriërkuren te plikplokken! 🙂

Ja, vandaag meer terriër dan airedale-dame, hé Kita!! 😉

Zie je dat hondje bij de boom? Dat is Benji… het vrouwtje vergat fatsoenlijk te plikplokken…

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s