Op vakantie… mét opa Lennox!

Het is zover! Mijn huisje gaat plat! Dan zullen we nu naar Twisterdinges vertrekken? Naar de ver-weg-vriendjes Anna en Twister?

Twisterhof, Kita! Twisterhof!

En dit keer gaat mijn opa Lennox ook mee. Het is niet zo heel ver, niet zoals naar Mano. Dus daar kunnen zijn oude knoken nog tegen, zegt hij.
Hij moet in de auto leren instappen zoals ik, zegt het baasje. In één keer springen gaat niet meer zo fluks, dan moet het baasje helpen. Ik doe het voor! Eruit kan hij wel heel goed, soms te snel. Je moet wachten, hé opa Lennox, tot je “Hop” hoort! 😉

Alle spullen gaan bij in de auto! Ik hoor het vrouwtje zeggen dat het veel is. Ja, we gaan dan ook met vier op reis! Daar gaan we!

Toch best lange rit! Maar we zijn er! We zijn er! We maken meteen een wandelingetje en dan? Dan mogen we in onze eigen speelwei! Nu mogen jullie jaloers zijn!!! 😉

Wordt vervolgd! Heb nu even geen tijd meer: moet gaan spelen! 😉

  1. Hé Kita en opa Lennox (opa … nou ja zeg …),
    Cool dat jullie er zijn zeg. Ik spring de hele tijd tussen de coniferenhaag omhoog om te zien of jullie ook in de speelweide zijn. Vind ik supertof. Eindelijk wat actie hier rondom huis. Anders is het ook maar een saaie bedoening. Opa Lennox vind ik zóóóóóóóó tof. Ben helemaal in love !!!
    Gelukkig doet indernet het weer. Kan ik ook dat webding lezen. Ik wil ook een eigen webdinges !!
    Groetjes van Twister-Anna en Twissieboy

    • Hai Anna, Twister en Twissieboy. Ik lig al een poosje braaf in mijn bench en het vrouwtje zegt dat internet nu goed werkt en dat ze kan tokkelen. Vraag aan je vrouwtje of baasje ook een webdinges, hé, het is leuk! 😉 Tot morgen! 😉 Aan de coniferen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s